Kascoplex - kunststoffen - logo - favicon - png

Over ons

Uw persoonlijke gids in de wereld van kunststoffen

Kascoplex is een flexibele organisatie met korte lijnen en een specialisatie in het leveren en adviseren van hoogwaardige kunststof platen en toebehoren met de focus op de tuinbouw. Kascoplex fungeert als uw persoonlijke gids in de wereld van kunststoffen, waarbij wij u bijstaan met advies op maat over kwaliteit, formaat, dikte en kleur. Bovendien bieden we scherpe prijzen en garanderen we een snelle levering, mede dankzij onze eigen in-house zaag- en snijfaciliteiten. Bekijk hier hoe wij dit doen.

Wat doen wij voor u?

Kunststofplaten op maat

Kascoplex staat klaar om alle kunststofplaten te bewerken volgens uw specifieke wensen. Of het nu gaat om zagen in elke gewenste maat en vorm, snijden, boren, buigen, frezen, verlijmen of aftapen, Kascoplex heeft de expertise en technologie om het te realiseren. Denk hierbij aan kopgevel platen met goot uitkappingen voor verschillende kassoorten of binnen gevels met gaten voor verwarmingsbuizen.

Demonstratie van de snijmachine

Bekijk hier hoe wij de snijmachines gebruiken voor het snijden van meerwandige polycarbonaat platen.

Stof vrij snijden

De machine snijdt zonder stof te creëren, in tegenstelling tot alternatieve methoden die veel stof en zaagsel veroorzaken.

Naast rechte sneden kunnen er ook complexe vormen gesneden worden. Naast enkelvoudige sneden kan de machine meerdere sneden tegelijkertijd snijden, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

De machine is uitgerust met hoogwaardige veiligheidsscanners om de gebruikers en anderen te beschermen tijdens het snijproces.

nl_NL