Kascoplex - kunststoffen - logo - favicon - png

Profielen & toebehoren

Kascoplex biedt diverse producten aan die u kunt gebruiken bij het monteren of bewerken van kunststofplaten. Uitgebreide opties wat betreft profielen, zoals ons duurzaam PC H-profiel voor verlenging van platen, stevig aluminium W-profiel voor naadloze afwerking en praktisch PVC U-profiel voor een strakke look.

Kascoplex verzekert helderheid met ‘AntiDust’ tape op kanaalplaten. Ontwikkeld van aluminium naar een elastische non-woven tape. Per plaat worden er twee soorten gebruikt voor de boven- en onderkant, ‘open’ en ‘dichte’. In de open tape zit een kleine perforatie waardoor vocht en condens de kanalen kan verlaten en de platen kraakhelder blijven. De dichte tape komt aan de bovenkant er zorgt ervoor dat er geen stof of ander vuil in de kanalen kan komen.

Aanvullende informatie

Praktisch, passend en precies

Profielen zijn er om uw platen te verlengen, verbinden, monteren of af te werken. Kascoplex heeft vier standaard profielen altijd op voorraad:

  • Polycarbonaat (PC) H-profiel, verkrijgbaar voor: 4, 6, 8, 10, 16 en 40mm dikte (verlengen/monteren)
  • Aluminium W-profiel, verkrijgbaar voor: 16mm dikte (afwerking)
  • PVC U-Profiel, verkrijgbaar voor: 16mm dikte (afwerking)
  • PVC Montage-profiel overkapping, verkrijgbaar voor: 16mm dikte (montage) (zie afbeelding)

Waarom tape?

Waarborg de helderheid van uw platen. Kanaalplaten worden door Kascoplex voorzien van ‘AntiDust’ tape, wij doen dit ‘aftapen’ met een zogenaamde ‘Presure Roller’. Dit aftapen zorgt voor een continue afvoer van condensatie, speciale anti-algen- en schimmelbehandeling en stopt het binnendringen van stof en insecten in de platen.
De tape die wij gebruiken is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Zo zijn we van de ouderwetse Aluminium tape naar een elastische non-woven tape gegaan.

In de afbeelding ziet u twee soorten tape: De open en dichte variant. Beide tape komt op een plaat. De dichte tape komt aan de bovenkant en de open (ademende) tape aan de onderkant. 

Documentatie aanvraag

nl_NL